fbpx

Om oss

Med 30 års erfarenhet och rötterna i norrländska Luleå är vi det personliga företaget och naturliga valet för alla som vill ha rent och friskt vatten.

Varför anlita Svenskt Vattenlaboratorium

Våra filter tillverkas för varje enskild kund, platsbyggd i vår verkstad i Luleå. Du är unik – så också våra filter!

Vår tillverkning sker i Norrland i egna lokaler ute på landet, varav vi kan hålla ett pris på våra produkter som passar de flesta kunder.
Vi har teknisk support ifall något problem uppstår eller om man funderar över något. Teknisk support är öppen alla dagar i veckan.

Vad vi gör

Vi utför vattenanalyser & vattenprover och bygger skräddarsydda vattenfilter till privatpersoner, kommersiella och organisationer som äger fastighetsägare. Våra kunder finns mestadels i Sverige men även utomlands som ex Spanien & Portugal

Vår vision

Vår vision är att alla ska ha tillgång till säkert, rent, vatten.

Ditt vatten

Vatten är vårt viktigaste livsmedel och det är minst lika viktigt att se till så att detta är av god kvalitet och inte medför hälsorisker som att inte äta förorenad eller skämd mat. Tiotusentals människor blir akut sjuka i Sverige varje år av dåligt dricksvatten. Särskilt känsliga är små barn. Som ägare av egen brunn (så kallad enskild vattenförsörjning) är det du själv som ansvarar för att vattnet du och din familj dricker och använder i matlagningen är säkert och av god kvalitet. Det finns ingen myndighet eller kommunal instans som ansvarar för att ditt vatten är bra i din egna brunn. Om du utför en vattenanalys i din brunn och det visar sig att det är av god kvalitet så kan du känna dig trygg med ditt vatten.

12 000+ Prover/år

12 000+ Prover/år

Med upp till 12 000 utförda prover/år är vi en av Sveriges största oberoende leverantör av vattenanalyser och tester. Snabbt testsvar – oftast inom några dagar.

Högsta kvalitet

Högsta kvalitet

Vi bygger samtliga filter själva i vår verkstad utanför Luleå. På så sätt får varje kund rätt lösning.

30 års erfarenhet

30 års erfarenhet

Företaget har 30 års erfarenhet av att utföra vattenanalyser och hitta rätt vattenfilter till kunder över hela Sverige.

Stäng

Cart (0)

Inga produkter i varukorgen.

Svenskt vattenlaboratorium

Vattenprov | Vattentester


Stäng